Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Divine World Classic [Easy]

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][Easy] Divine World Classic
  • Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
15 godzin temu, Dzikiwonsz123 napisał:

o kurde napewno zagram , stare czasy sie przypominają.

Serwer będzie miał atmosferę z 2012 roku. Zapraszam jutro o 20:00 na serwer. 

Opublikowano
3 godziny temu, kYRA. napisał:

Serwer będzie miał atmosferę z 2012 roku. Zapraszam jutro o 20:00 na serwer. 

W jaki sposób chcesz mieć atmosferę z 2012 w 2019? No chyba że to jakieś szamańskie czary to z chęcią poznam

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Glock17 napisał:

Grałem kiedyś to teraz też wejdę

Super! Start jutro o 20:00! 👊

5 minut temu, SiureK™ napisał:

W jaki sposób chcesz mieć atmosferę z 2012 w 2019? No chyba że to jakieś szamańskie czary to z chęcią poznam

Serwer będzie taki sam jak w latach 2012 (ekwipunek, drop, unikaty itd). Osoby, które grały w tamtym okresie będą wiedziały o co chodzi. Mimo wszystko zapraszam do spróbowania swoich sił na serwerze. 

Opublikowano

Sprawdzić sprawdzę, zobaczymy. 😉

Opublikowano
43 minuty temu, eeXt46 napisał:

Sprawdzić sprawdzę, zobaczymy. 😉

Zapraszam, jutro 20:00! 🤙

14 minut temu, Naruczo91 napisał:

Na pewno z kolegą wpadniemy pozdrowionka ❤️

Okej, pozdrawiam również! ✌️

• Aive zmienił(a) tytuł na Divine World Classic [Easy]
Opublikowano
1 godzinę temu, kYRA. napisał:

Super! Start jutro o 20:00! 👊

Serwer będzie taki sam jak w latach 2012 (ekwipunek, drop, unikaty itd). Osoby, które grały w tamtym okresie będą wiedziały o co chodzi. Mimo wszystko zapraszam do spróbowania swoich sił na serwerze. 

Ale to oznacza, że robisz zwykły rework serwera. Nie jesteś w stanie stworzyć tego samego klimatu, także po co rzucanie tak oczywistego kłamstwa?

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
1 godzinę temu, SiureK™ napisał:

Ale to oznacza, że robisz zwykły rework serwera. Nie jesteś w stanie stworzyć tego samego klimatu, także po co rzucanie tak oczywistego kłamstwa?

Owszem, jesteśmy. Nie spotkałem żadnej niezadowolonej osoby z zamkniętych beta testów serwera, która by mi powiedziała, że to nie ten sam klimat. Trochę bez sensu się czepiasz teraz. Zluzuj i zapraszam jutro o 20:00! 🤙

Opublikowano

LKS0dmQ.png

BsoiWVZ.png

Mają rozmach xD Nie wiem po co otwierać serwer kolejny taki sam skoro dwa poprzednie identyczne się szybko wykruszyły, ale ok.

Opublikowano
1 godzinę temu, Winter. napisał:

LKS0dmQ.png

BsoiWVZ.png

Mają rozmach xD Nie wiem po co otwierać serwer kolejny taki sam skoro dwa poprzednie identyczne się szybko wykruszyły, ale ok.

przecież dobrze gościu wiesz o co chodzi, a o pitos, bo typy nadal myślą że wyciągną sporo kasy na nostalgii

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano
36 minut temu, Silver™ napisał:

przecież dobrze gościu wiesz o co chodzi, a o pitos, bo typy nadal myślą że wyciągną sporo kasy na nostalgii

klasyczne serwery w tych czasach są nie opłacalne jeśli chodzi o zarobki nawet jak na takim serwie bez kostiumu zagra 1.000 osób to jakiś inny serwer z 200 online zarobi więcej gdzie będzie full wypas w is , takie czasy 🙂

Opublikowano
49 minut temu, Silver™ napisał:

Divine nigdy nie był nastawiony na Item-Shop i nigdy nie będzie. Każdy gracz Ci to powie. 

2 godziny temu, Winter. napisał:

LKS0dmQ.png

BsoiWVZ.png

Zwłaszcza, że jeden z nich stoi już 3 lata, więc rzeczywiście się wykruszyły... 

Opublikowano
7 minut temu, kYRA. napisał:

Divine nigdy nie był nastawiony na Item-Shop i nigdy nie będzie. Każdy gracz Ci to powie. 

Zwłaszcza, że jeden z nich stoi już 3 lata, więc rzeczywiście się wykruszyły... 

daj linka do tego co stoi 3 lata i porównajmy prezentacje, okej?

Opublikowano
2 minuty temu, Winter. napisał:

daj linka do tego co stoi 3 lata i porównajmy prezentacje, okej?

Link mogę Ci dać strony internetowej, proszę bardzo: 
https://official.divineworld.eu 

Prezentacji nie ma, ale serwer zupełnie się różni od klasycznego, który startuje dziś. 😉

Opublikowano
1 minutę temu, kYRA. napisał:

Link mogę Ci dać strony internetowej, proszę bardzo: 
https://official.divineworld.eu 

Prezentacji nie ma, ale serwer zupełnie się różni od klasycznego, który startuje dziś. 😉

No i właśnie nie bez powodu dałem ss'y 2 poprzednich "classiców" skoro już były dwa i się wykruszyły to dlaczego wyjeżdżasz mi z serwerem, który stoi sobie praktycznie pusty przez te prawie 3 lata (pewnie pierwsze 2/3 miesiące coś grało ludzi) i się różni od tego co ja pokazałem wyżej? Żaden wyczyn w tych czasach opłacać maszynę najtańszą jak by to był rok 2012 to byście mogli się tym chwalić, bo wtedy był całkowicie inny cennik maszyn nawet tych słabszych 😎

Opublikowano

Super czekałem na taki klasyczny serwer. Divine to serwer wszechczasow. Wbijam z 5 ziomkami z ktorymi gralismy w 2012. Nareszcie doczekalismy sie takiego metina jak kiedys! Dobra robota!

Opublikowano
3 godziny temu, Winter. napisał:

No i właśnie nie bez powodu dałem ss'y 2 poprzednich "classiców" skoro już były dwa i się wykruszyły to dlaczego wyjeżdżasz mi z serwerem, który stoi sobie praktycznie pusty przez te prawie 3 lata (pewnie pierwsze 2/3 miesiące coś grało ludzi) i się różni od tego co ja pokazałem wyżej? Żaden wyczyn w tych czasach opłacać maszynę najtańszą jak by to był rok 2012 to byście mogli się tym chwalić, bo wtedy był całkowicie inny cennik maszyn nawet tych słabszych 😎

Classic z tamtego okresu zmienił się o 180 stopni i w ogóle był to inny serwer. Nie bardzo czaję Twojej logiki z serwerem, więc zostawię to bez komentarza. Zamiast wojować w komentarzach, zapraszam na serwer o 20:00. 

3 godziny temu, ZuKato napisał:

Super czekałem na taki klasyczny serwer. Divine to serwer wszechczasow. Wbijam z 5 ziomkami z ktorymi gralismy w 2012. Nareszcie doczekalismy sie takiego metina jak kiedys! Dobra robota!

Super, zapraszamy o 20:00 @ZuKato🤙

1 godzinę temu, dramat21 napisał:

Na pewno zawitam zawsze się grało w Divine World to i teraz tez będzie 😄 

W końcu to legendarny serwer, więc aktywność obowiązkowa. 😎

Opublikowano
14 minut temu, kYRA. napisał:

Classic z tamtego okresu zmienił się o 180 stopni i w ogóle był to inny serwer. Nie bardzo czaję Twojej logiki z serwerem, więc zostawię to bez komentarza. Zamiast wojować w komentarzach, zapraszam na serwer o 20:00. 

Super, zapraszamy o 20:00 @ZuKato🤙

W końcu to legendarny serwer, więc aktywność obowiązkowa. 😎

w takim razie można listę tych zmian? bo porównując prezentacje serwerów to tak średnio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...